0703 - 57 98 70jim@pitholmsror.se

Ett rörmokeri i Luleå och Piteå

Ett rörmokeri för dig i eller omkring Luleå eller Piteå

Behöver du hjälp av ett rörmokeri och bor i eller i närheten av Luleå eller Piteå? I så fall har du kommit helt rätt. Pitholms Rör AB är ett rörmokeri, som hjälper alla som behöver hjälp inom rör, vvs eller dylika tjänster. Vårt arbete är fokuserat på noggrannhet, kvalitet och pålitlighet. Vi efterstävar även att arbeta effektivt för att de tidsplaner som vi har kommit överens om med våra kunder kan hållas i möjligaste mån. Vårt arbete anpassas alltid efter dig som kund. Dina förutsättningar, behov och önskemål är väldigt betydelsefulla för oss. Vi arbetar alltid till dess att du uttryckligen har påpekat att du är 100 procent nöjd och inte heller vill erhålla mera hjälp av oss. Våra rörmokare här på Pitholms Rör AB ger dig ett perfekt resultat, som du verkligen kan vara nöjd med.

Använd ROT-avdraget

Om du är en privatperson, så kan du självfallet använda dig av ROT-avdraget, när du tar hjälp av vårt rörmokeri. ROT-avdraget är en skattefinansierad reform, som ger dig som privatperson möjlighet att dra av en viss del av arbetskostnaden. I skrivande stund har man möjlighet att via ROT-avdraget dra av 30 procent av kostnaden för arbetet. Om du vill veta mer om ROT-avdraget, så tveka inte att höra av dig till oss på Pitholms Rör AB. Vi har arbetat med ROT-avdraget i många år och vi kan det mesta som rör detta. 

Begär en offert

Om du vill, så kan du begära en offert på presumtivt arbete. Detta ger dig möjlighet att tänka igenom om du vill anlita oss eller ej. Alla offerter som vi ger våra kunder här på Pitholms Rör AB är självklart fullständigt kostnadsfria.