0703 - 57 98 70jim@pitholmsror.se

Rörmokare i Luleå och Piteå

Anlita rörmokare i eller omkring Luleå eller Piteå

Om du behöver hjälp av kompetenta, erfarna och pålitliga rörmokare för ett arbete i Luleå, Piteå eller någon annan stad eller ort, så kanske vårt företag, Pitholms Rör AB passar dig. Vi har möjlighet att hjälpa till med det mesta som har med rör och vvs att göra. Tack vare vår långa erfarenhet och vår fantastiska kompetens, så är det inget arbete som vi inte kan hjälpa till med inom rör. Vi är av den uppfattningen att det varken finns ett för litet- eller ett för stort arbete för oss, vilket innebär att du som kund alltid kan vara fullständigt övertygade om att vi på Pitholms Rör AB hjälper dig på bästa tänkbara sätt, oavsett vad just du vill ha vår hjälp med.

Tjänsteutbud

Här hos oss på Pitholms Rör AB, så kan man få hjälp med det allra mesta som rör vvs-arbeten och dylikt. Vi genomför bland annat fastighetsservice, installation- och service av bergvärmepumpar, badrumsrenovering, försäljning inom vvs. Vi ät dessutom certifierade gällande säkert vatten. Vi berättar gärna mera om de olika slags tjänster som vi utför. Hör av dig till oss, om du vill veta hur vi kan hjälpa just dig. Anlita oss och du kan vara fullständigt säker på att vi genomför ett 100 procent kvalitativt arbete enligt de förutsättningar och önskemål, som gäller för just dig. Om du är en privatperson, så kan du självfallet använda dig av ROT-avdraget, som för närvarande ger dig rätt till 30 procents avdrag på all arbetskostnad vid anlitandet av ett vvs-företag likt vårt.

Vi på Pitholms Rör AB ser till att du får den hjälp som du är i behov av. Vi är väldigt intresserade av att bygga långa och goda kundrelationer med såväl nuvarande som med presumtiva kunder. Du som vill ha hjälp av kompetenta rörmokare i eller i omnejd av Luleå eller Piteå har sannerligen kommit till rätt ställe. Vi ser verkligen fram emot att kunna hjälpa dig med det som du vill ha vår hjälp med.